The Oil


The quality of a good extra virgin olive oil is not the result of chance, requiring both the generosity of the earth, the complicity of the climate and the passion of our people. Buying extra virgin olive oil, is to acquire the jewel of olive oils, which arise from the efforts of our winegrowers and the will to bring to your house the best of their harvest. The extra virgin olive oil has a smell and taste is absolutely impeccable.

Varieties

Castle of Ontur

OIL:

Extra Virgin Olive.

VARITIES: Picual, Cornicabra, Arbequina y Manzanilla.

TASTING:

Nose: Scent of tomato leaf and flower of zucchini with a background of cherry.
Mouth: Intense, creamy, long, with hints of ripe tomato and green plum. With balanced feelings of the positive descriptors spicy and bitter end.

El Aceite


La calidad de un buen aceite de oliva extra virgen no es fruto del azar, requiere a la vez la generosidad de la tierra, la complicidad del clima y la pasión de nuestra gente. Comprar aceite de oliva virgen extra, es adquirir la joya de los aceites de oliva, que nacen del esfuerzo de nuestros viticultores y de la voluntad de llevar hasta nuestras casas lo mejor de su cosecha. El aceite de oliva virgen extra tiene un olor y sabor absolutamente irreprochable.

Variedades

Castillo de Ontur

ACEITE:

Oliva Virgen Extra.

VARIEDADES: Picual, Cornicabra, Arbequina y Manzanilla.

CATA:

Nariz: Aroma a hoja de tomate y flor de calabacín con un fondo de cereza.
Boca: Intensa, untuosa, larga, con recuerdo a tomate maduro y ciruela verde. Con equilibradas sensaciones de los descriptores positivos amargo y picante al final.